Ελεύθερος υπό όρους για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Κατηγορείται ότι συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος 25χρονου ντελιβερά στην Ελάτεια…

Πολύωρη ήταν η απολογία του Αλβανού υπηκόου που συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (1/6) στην Αμφίκλεια, δυνάμει Εντάλματος της Ανακρίτριας Λαμίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση τον Αύγουστο του 2020 σε βάρος 25χρονου ντελιβερά.

Μετά τα όσα υποστήριξε, του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την τακτική δικάσιμο. Οι όροι που του επιβλήθηκαν, είναι εμφάνιση κάθε 1η και 16η του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής διαμονής του, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και 3.000 ευρώ εγγύηση. Επιπλέον του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει τον νεαρό άνδρα.

Σαφώς ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της απολογίας και την απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών οι συνήγοροι του, Δημήτρης Κρούπης και Αργυρώ Καραφέρη, μιλώντας στο LamiaReport σημείωσαν τα εξής: «Μετά από εξονυχιστική ανακριτική διαδικασία και ενώ ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί με ένταλμα της κας Ανακρίτριας Λαμίας, επειδή δημιουργήθηκαν αρκετές αμφιβολίες ως προς τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο συμβάν, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους».

 

 

Link https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/190828-lamia-eleytheros-ypo-orous-o-alvanos-pou-synelifthi-gia-apopeira-anthropoktonias?fbclid=IwAR1ihRFyvWqBTkVSEh_4OAcppqK5MFhSDcxgZf-pWqS0vP-1icul8XWZ1XU