• Κολοκοτρώνη 22, Λαμία
  • 22310 43806 - Κιν.: 697 822 7403
  • argiro.karaferi@gmail.com

Το Γραφείο μας...

Το Γραφείο μας

Αργυρώ Καραφέρη - Δικηγόρος

Η Αργυρώ Καραφέρη είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2016, οπότε και κατέλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Ασκούμενων Δικηγόρων, αποτελεί μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας και ασκεί μάχιμη και μαχητική δικηγορία.

Το γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας, επί της οδού Κολοκοτρώνη 22, στον δεύτερο όροφο. Ιδρυθέν το έτος 1990 από τον Νικόλαο Καραφέρη, σήμερα το γραφείο ασχολείται με πληθώρα θεμάτων σε όλο το φάσμα του Δικαίου και, συγκεκριμένα.

​​​​​​​Ειδικεύεται στο ποινικό δίκαιο, και πιο συγκεκριμένα ασχολείται με τις παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών, σωματικές βλάβες και ανθρωποκτονίες, κλοπές και ληστείες, υποθέσεις με ιδιαίτερο κοινωνικό ενδιαφέρον. Η εμπειρία και η εξειδίκευση του γραφείου στο ποινικό δίκαιο, αποτελούν τα εχέγγυα για την πλήρη υποστήριξη των συνεργαζόμενων εντολέων του, ενώπιον όλων των δικαστηρίων πανελλαδικά.

Οι εντολείς μας έρχονται απολαμβάνουν της άμεσης ανταπόκρισής μας στις ανάγκες και τα αιτήματά τους, θέτοντας από κοινού τους στόχους και τις προτεραιότητές τους, με σκοπό την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Προγραμματίστε μια δωρεάν διαβούλευση